Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact
Overzicht trainingen

Taal & communicatie

Persoonlijke effectiviteit

Professioneel begeleiden

Voor anderstaligen


Training

Op maat en direct toepasbaar in de praktijk!

De kwaliteit van de medewerkers maakt hét verschil. Daarom investeert u in opleiding en ontwikkeling. Voor in company-trainingen hebt u met ATOR een zeer professionele partner. Al onze trainingen en opleidingstrajecten worden geheel aangepast aan uw praktijksituatie, uw ervaringen en uw organisatiecultuur. Volledig op maat dus! 

Dit gebeurt op basis van een zorgvuldige analyse van uw vraagstelling en een uitgebreide intake met de deelnemers. Inhoud, materiaal en werkwijze sluiten daarbij optimaal aan op uw wensen en doelen.

Tijdens het traject al kunnen de deelnemers de opgedane kennis en vaardigheden in praktijk brengen. De zo in gang gezette ontwikkelingen worden - zowel tijdens als na het traject - in de praktijk geborgd door middel van terugkoppeling.

Aantrekkelijke investeringsvoordelen

In company-trainingen bieden aantrekkelijke investeringsvoordelen. ATOR werkt met een vast dagdeeltarief voor in company-opleidingstrajecten en -trainingen. Dit is veelal minder dan de investering van een open training of opleiding. 


Onze trainingen staan onder voortdurende kwaliteitsbewaking en worden uitvoerig geëvalueerd. Op een schaal van 1-10 beoordelen onze cursisten ons met een 8,7.


© 2022 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.