Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit heeft vooral te maken met effectief functioneren met een optimale inzet van eigen talenten en kwaliteiten. Daarbij is inzicht in eigen gedrag een belangrijke voorwaarde. Het is belangrijk om te weten waar u zelf veel waarde aan hecht, waar u plezier in hebt en wat uw talenten zijn. Het gaat daarbij niet alleen om waar u goed in bent maar ook waar u minder goed in bent en wat u verder kunt ontwikkelen.

ATOR verzorgt een aantal trainingen en coachingstrajecten gericht op het verbeteren van persoonlijke effectiviteit, bij voorbeeld op het gebied van (interculturele) communicatie, vergaderen, onderhandelen, conflicthantering, presenteren, leidinggeven, schriftelijke vaardigheden en timemanagement. 

Het is ook mogelijk om een aantal onderwerpen met elkaar te combineren. Op die manier krijgt u een training die toegespitst is op wat u of uw organisatie nodig heeft? Liever geen training maar personal coaching? Ook dat is mogelijk.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Caroline Heijmans 06-28343310.


 

Overzicht trainingen    neem contact op


 

Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2022 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.