Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Coach Bootcamp Marokko

Wil je weten hoe je met succes mensen in beweging kunt krijgen? En hoe je daarbij gebruik maakt van verschillende coachstechnieken en –instrumenten? En lijkt het je aantrekkelijk om daarvoor naar Marokko te reizen, om aldaar in de prachtige natuur nieuwe ideeën en inspiratie op te doen? Kom dan naar onze coach bootcamp in Sidi Kaouki, Marokko.


Tijdens de coach bootcamp vergroot je je coachende vaardigheden zodat je de gesprekken met je cliënten bewuster gaat voeren, met meer diepgang en impact. Je ontwikkelt een eigen manier van coachen die je direct kunt toepassen in de praktijk. Ook leer je je beter positioneren in een nichemarkt.

Succesvol coachen hangt nauw samen met goede interpersoonlijke vaardigheden, kennis van gedragsverandering en verschillende coachingsinterventies. Tijdens de coach bootcamp wordt hieraan veel aandacht besteed. 


Verblijf

Je verblijft 6 dagen in Dar Albatros, een schitterend gelegen traditioneel gebouwd Marokkaans landhuis met grote tuin en zwembad. Het is gelegen midden in de natuur tussen de uitlopers van de Hoge Atlas en de Atlantische kust. Je bevindt je op 10 minuten van het strand, waar je uren kunt lopen zonder veel mensen tegen te komen. Naast wandelen zijn er voldoende andere sportieve mogelijkheden, bijvoorbeeld surfen. Voor meer info: www.albatros-essaouira.com

Doelgroep

De bootcamp is ontwikkeld voor ’mensen die met mensen werken’, zoals coaches, counselors, therapeuten, (para)medici, zorgprofessionals, leerkrachten. Ervaring in het werken met mensen is een voorwaarde voor deelname.


Doel en opzet

Doel van de bootcamp is dat je in korte tijd leert hoe je je professionele coachvaardigheden vergroot.

Je breidt je interventierepertoire uit en je en je oefent je gespreksvaardigheden in rollenspellen, zowel vanuit je eigen werkpraktijk als die van je medecursist(en). Doordat je de aangereikte kennis direct in de lessen toepast, blijft deze beter hangen. Wij gaan uit van het principe: leren=doen.  

We maken gebruik van actuele literatuur en praktijkgerichte oefeningen en opdrachten. Je krijgt daarbij heldere uitleg van je docent, die beschikt over een ruime ervaring als psycholoog-coach en ondernemer. 

Verder kom je in contact met de boeiende Marokkaanse cultuur en en de rijke culinaire traditie


Didactische werkwijze

Tijdens de training wordt gebruik gemaakt van verschillende werkvormen, zoals praktische deeloefeningen, cases, rollenspellen, mindmappen, reflectie en groepsdiscussie. We doen dit in een lesruimte, maar ook in de vrije natuur.


Groepsgrootte

De groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Dit garandeert maatwerk en een maximale leeropbrengst!


Programma

Tijdens de bootcamp komen de volgende onderdelen aan bod:

- psychologie van gedragsverandering

- interpersoonlijke basisvaardigheden

- gespreksmodellen

- verschillende interventies

- de kracht van taal

- hoop

- culturele verschillen

- omgaan met weerstanden

- effectieve interventies


Meer informatie? Neem dan contact op met Caroline Heijmans: 06-28343310 of mail (heijmans@ator-opleidingen.nl)

Je kunt je interesse ook hier kenbaar maken.


Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2022 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.