Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Alle trainingen

Coaching

Trainingen anderstaligen

Nt2


 

Coachreis Marokko

Je werkt al een tijdje in dezelfde functie en je merkt dat je steeds minder plezier krijgt in het werk. Je voelt dat je uitgeblust raakt. En dat wil je voorkomen. Er moet iets gebeuren. Maar wat? Welke stap kun je zetten in je loopbaan? En hoe ga je dat realiseren?

Je wilt uitzoeken wie je bent, welke talenten en kwaliteiten je in huis hebt en wat je te bieden hebt. Pas dan kun je zelfbewust sturing geven aan je eigen loopbaan. 

Je hebt een lange tijd (te) hard gewerkt. Hierdoor heb je weinig tijd gehad om jezelf te ontspannen en echt stil te staan bij wat je nu eigenlijk wilt in je privéleven of in je werk. Je bent het contact met jezelf een beetje kwijtgeraakt. Eigenlijk wil je gewoon weg: ertussenuit. In alle rust bezinnen op wie je bent en wat je wilt, zodat je in rust en vol van energie een nieuwe richting aan je leven kunt geven. 

Herken je je in een van de bovenstaande situaties en heb je behoefte aan een nieuwe kijk op je omgeving en op jezelf? Dan is het coachingstraject ‘Reis door je leven’ wellicht iets voor je. Dit traject bestaat uit een verblijf van 7 dagen in Marokko (Sidi Kaouki, Essaouira, Marrakech en omgeving). Je komt in een andere wereld, waardoor je leert om op een andere manier naar jezelf en je omgeving te kijken. 

Tijdens deze 7 dagen heb je coachingssessies en je krijgt een aantal ‘huiswerkopdrachten’ om te werken aan de doelen die je voorafgaand aan het traject hebt opgesteld. 

Reis als metafoor 
De reis is een bekende metafoor voor het leven. Als mens volgen we ons eigen, unieke spoor. Onderweg ontmoeten we vaak medereizigers. Die medereizigers kunnen ons pad vergemakkelijken, evenals goede landkaarten en een goedwerkend kompas. Maar soms dwalen we van het levenspad af. We worden afgeleid door de omgeving, onze landkaart blijkt verouderd, of ons kompas doet het niet meer. We herkennen niet meer waar we zijn; we weten niet meer waar we heen willen. Kortom: we zijn verdwaald. Dan is een gids een goede uitkomst. 

Gids 
De coach zal je gids zijn op je reis. Letterlijk door je mee te nemen in het prachtige Marokkaanse landschap en figuurlijk door je te ondersteunen als reiziger in het bereiken van je doelen. De coach begeleidt je op jouw reis naar verandering door je (weer) te laten geloven in je eigen kracht, door je te helpen groeien en het vertrouwen in je eigen bron van wijsheid te (her)ontdekken. 

De Marokkaanse omgeving is daarvoor bij uitstek geschikt: de ruige natuur, de prachtige sterrenhemel, de rust, maar ook de drukte in de medina (oude stad). 

We willen je graag kennis laten maken met dit prachtige land met exotische geuren en kleuren. Tegelijkertijd gaan we samen aan de slag met de coachvraag die jij voorafgaand aan je reis hebt gesteld. 

Programma 
Het coachprogramma is gevarieerd, zowel in vorm als in inhoud. Het wordt aan de hand van een vast dagritme aangeboden. Dit houdt in dat we zoveel mogelijk op vaste tijdstippen eten, coachgesprekken houden, bewegen en momenten van rust en vrije tijd inbouwen. Dit ritme zorgt ervoor dat jij als deelnemer voldoende de balans houdt tussen inspanning en ontspanning, oftewel: tussen verdieping, plezier en luchtigheid. Natuurlijk maken we hierover samen afspraken.

Wij werken vanuit een positief psychologisch en oplossingsgericht perspectief. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onder andere de volgende coachingsinterventies: visualisaties, uitzonderingsvragen, schaalvragen, aandachtstraining (Mindfulness), story editing (verschillende schrijfoefeningen, levensverhalen met reis als metafoor), ademhalingsoefeningen, wandelcoaching en veel creatieve oefeningen.

Nazorg  
Ongeveer een maand na terugkomst, neemt de coach contact met je op om een individueel eindgesprek in te plannen. 

Data 2016 
Voorjaar: 27 februari - 8 maart 2016 (vol)
Voorjaar: 25 mei - 1 juni 2016 (vol)
Najaar: 4 september - 11 september 2016 en 11 september - 18 september 2016 (gaat niet door)

Data 2017
Voorjaar: 9 februari - 16 februari 2017

Op dit moment zijn er behalve bovenstaande nog geen andere startdata gepland. Informeer gerust: als er meer geïnteresseerden zijn, kunnen meerdere data ingepland worden. 

Kosten 
De totale kosten voor deze coachreis in Marokko bedragen € 1.895,00 (excl. 21% btw en vliegreis, verplichte reis- en annuleringsverzekering, fooien, vervoerskosten die buiten het programma vallen). Dit is inclusief coaching, accommodatie en lokale gids.

N.B.: Je zorgt zelf voor je ticket via Transavia of Ryanair. Wil je via een andere reisorganisatie boeken, dan moet je vooraf aangeven wanneer je aankomt. Bij een cofinanciering door je werkgever is het mogelijk een aparte factuur op te stellen, zodat je werkgever van de belastingvoordelen van scholing kan genieten. 

Aantal deelnemers 
Het maximum aantal deelnemers is 6. Verblijf op basis van een eenpersoonskamer is mogelijk (met toeslag). 

Meer informatie? 
Wil je meer informatie over deze unieke manier van coachen? Neem dan contact met op: heijmans@ator-opleidingen.nl of 06-28343310.

Activiteiten in Marokko


Coachreis Marokko

Bootcamp Marokko


Open trainingen voorjaar 2017

Oplossingsgericht coachenWat anderen zeggen:

"Ik heb deze training als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van Bimbola: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." 
Y. Kruis (Bimbola)

"Alleen maar positief: goede, open sfeer (altijd belangrijk!) en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." 
A. Hofman (Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." 
A. Spek (Quadrant)

© 2017 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.