Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Coachreis Marokko

Je werkt al een tijdje in dezelfde functie en je merkt dat je steeds minder plezier krijgt in het werk. Je voelt dat je uitgeblust raakt. En dat wil je voorkomen. Er moet iets gebeuren. Maar wat? Welke stap kun je zetten in je loopbaan? En hoe ga je dat realiseren?

Je wilt uitzoeken wie je bent, welke talenten en kwaliteiten je in huis hebt en wat je te bieden hebt. Pas dan kun je zelfbewust sturing geven aan je eigen loopbaan. 

Je hebt een lange tijd (te) hard gewerkt. Hierdoor heb je weinig tijd gehad om jezelf te ontspannen en echt stil te staan bij wat je nu eigenlijk wilt in je privéleven of in je werk. Je bent het contact met jezelf een beetje kwijtgeraakt. Eigenlijk wil je gewoon weg: ertussenuit. In alle rust bezinnen op wie je bent en wat je wilt, zodat je in rust en vol van energie een nieuwe richting aan je leven kunt geven. 

Herken je je in een van de bovenstaande situaties en heb je behoefte aan een nieuwe kijk op je omgeving en op jezelf? Dan is coaching in Marokko wellicht iets voor je. Het traject bestaat uit een verblijf van 5 dagen in een traditioneel landhuis op het platteland van Sidi Kaouki. Het ligt midden in de natuur op 20 minuten loopafstand van de Atlantische Oceaan.

Je komt in een andere wereld, waardoor je leert om op een andere manier naar jezelf en je omgeving te kijken. De Marokkaanse omgeving is daarvoor bij uitstek geschikt: de ruige natuur, de prachtige sterrenhemel, de rust, maar ook de drukte in de medina (oude stad). We willen je graag kennis laten maken met dit prachtige land met exotische geuren en kleuren. Tegelijkertijd gaan we samen aan de slag met de coachvraag die jij voorafgaand aan je reis hebt gesteld. 

Tijdens deze 5 dagen heb je coachingssessies en je krijgt een aantal ‘huiswerkopdrachten’ om te werken aan de doelen die je voorafgaand aan het traject hebt opgesteld. 

Programma 
Het coachprogramma is gevarieerd, zowel in vorm als in inhoud. Het wordt aan de hand van een vast dagritme aangeboden. Dit houdt in dat we zoveel mogelijk op vaste tijdstippen eten, coachgesprekken houden, bewegen en momenten van rust en vrije tijd inbouwen. Dit ritme zorgt ervoor dat jij als deelnemer voldoende de balans houdt tussen inspanning en ontspanning, oftewel: tussen verdieping, plezier en luchtigheid. Natuurlijk maken we hierover samen afspraken.

Wij werken vanuit een positief psychologisch en oplossingsgericht perspectief. Daarbij wordt gebruik gemaakt van onder andere de volgende coachingsinterventies: visualisaties, uitzonderingsvragen, schaalvragen, aandachtstraining (Mindfulness), story editing (verschillende schrijfoefeningen, levensverhalen met reis als metafoor), ademhalingsoefeningen, wandelcoaching en veel creatieve oefeningen.

Nazorg  
Ongeveer een maand na terugkomst, neemt de coach contact met je op om een individueel eindgesprek in te plannen. 

Data 2018 
Voorjaar: 20 februari - 25 februari
voorjaar: ieder startmoment in de maand september september


Kosten 
De totale kosten voor deze coachreis in Marokko bedragen € 895,00 (excl. 21% btw en vliegreis, verplichte reis- en annuleringsverzekering, fooien, vervoerskosten die buiten het programma vallen). Dit is inclusief coaching, accommodatie en lokale gids.

N.B.: Je zorgt zelf voor je ticket via Transavia of Ryanair. Wil je via een andere reisorganisatie boeken, dan moet je vooraf aangeven wanneer je aankomt. Bij een cofinanciering door je werkgever is het mogelijk een aparte factuur op te stellen, zodat je werkgever van de belastingvoordelen van scholing kan genieten. 

Aantal deelnemers 
1-6

Meer informatie? 
Wil je meer informatie over deze unieke manier van coachen? Neem dan contact met op: heijmans@ator-opleidingen.nl of 06-28343310.
Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2022 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.