Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact
Overzicht trainingen

Coachingsvaardigheden

Oplossingsgericht coachen

Motiverende gespreksvoering

Coachingsgesprekken

Professioneel begeleiden/coachen

Als u wilt leren hoe u anderen echt in beweging kunt brengen, dan is kennis over gedragsverandering en coaching een must. ATOR biedt een aantal trainingen aan waarin u leert hoe u psychologische modellen voor gedragsverandering en coaching in uw eigen werkpraktijk kunt toepassen. Uitgangspunt bij deze trainingen is ‘leren door doen’.Alle trainingen    neem contact op

Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2022 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.