Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Anderstaligen

De afgelopen jaren heeft ATOR met succes allerlei cursussen en trainingen opgezet voor mensen met een niet-Nederlandstalige achtergrond. U kunt bij ons terecht voor het verbeteren van uw taalvaardigheid. Maar ook voor het verbeteren van uw persoonlijke effectiviteit. Klik op de knop hieronder om te zien welke cursussen wij hebben ontwikkeld die speciaal gericht zijn op mensen die het Nederlands niet als moedertaal spreken.

Natuurlijk kunnen we een training of cursus op maat verzorgen. Wilt u hierover meer weten? Neem dan contact met ons op. 


 

Alle cursussen voor anderstaligen

neem contact op

Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2021 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.