Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Zorgprofessionals

U weet alles over gezondheid en het verlenen van zorg aan anderen. U voert gesprekken met uw patiënten/cliënten en hun naasten. Daarbij geeft u informatie, voorlichting of belangrijke gezondheidsadviezen. U coacht of adviseert uw collega’s op de werkvloer en u voert gesprekken met andere zorgprofessionals. 

Kortom: u hebt voortdurend contact met anderen. Maar hoe brengt u uw kennis over? Hoe formuleert u uw adviezen? Hoe zorgt u ervoor dat uw boodschap ook daadwerkelijk overkomt? Hoe krijgt u anderen zo ver dat ze uw adviezen ook daadwerkelijk overnemen? En hoe gaat u om met weerstand? 

Uitstekende gespreks- en coachingsvaardigheden zijn in uw dagelijkse werkzaamheden onmisbaar. ATOR biedt een aantal praktijkgerichte trainingen/nascholingscursussen waarbij u uw vaardigheden leert vergroten. Deze zijn alle praktijkgericht met aandacht voor gezondheidspsychologische en sociale aspecten.


Overzicht trainingen    neem contact op

Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2021 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.