Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Leidinggevenden

Medewerkers moeten zich voortdurend ontwikkelen binnen hun taken of competenties. In dit kader wordt van u als leidinggevende verwacht dat u uw medewerkers stimuleert, begeleidt en motiveert om die ontwikkeling door te maken. Hoe zorgt u ervoor dat de talenten van uw medewerkers optimaal benut worden?

Leidinggeven is en blijft een uitdaging. Maar eenvoudig is het lang niet altijd. U hebt als leidinggevende een groot aandeel in het behalen van de doelen van uw afdeling. Sterker nog: u bent er verantwoordelijk voor. 

Goed en professioneel leidinggeven is gelukkig te leren. U kunt essentiële vaardigheden ontwikkelen. Bovendien kunt u leren hoe u moet omgaan met uw rol als leidinggevende, bijvoorbeeld wanneer u uw medewerkers moet instrueren of aanspreken op gedrag.

Onze trainingen en coachingstrajecten zijn altijd maatwerk. Ze worden samen met u ontwikkeld. Daarbij gaan we uit van wat voor u belangrijk is. Een trainings- of coachingstraject wordt volledig afgestemd op uw wensen, doelen én de cultuur van uw organisatie.

Onze jarenlange ervaring heeft ons een breed palet aan kennis, interventies en werkvormen opgeleverd. En die zetten wij graag voor u in!trainingen leidinggeven   contact


Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2021 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.