Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Alle trainingen

Coaching

Trainingen anderstaligen

Nt2


 

Leidinggevenden

Medewerkers moeten zich voortdurend ontwikkelen binnen hun taken of competenties. In dit kader wordt van u als leidinggevende verwacht dat u uw medewerkers stimuleert, begeleidt en motiveert om die ontwikkeling door te maken. Hoe zorgt u ervoor dat de talenten van uw medewerkers optimaal benut worden?

Leidinggeven is en blijft een uitdaging. Maar eenvoudig is het lang niet altijd. U hebt als leidinggevende een groot aandeel in het behalen van de doelen van uw afdeling. Sterker nog: u bent er verantwoordelijk voor. 

Goed en professioneel leidinggeven is gelukkig te leren. U kunt essentiële vaardigheden ontwikkelen. Bovendien kunt u leren hoe u moet omgaan met uw rol als leidinggevende, bijvoorbeeld wanneer u uw medewerkers moet instrueren of aanspreken op gedrag.

Onze trainingen en coachingstrajecten zijn altijd maatwerk. Ze worden samen met u ontwikkeld. Daarbij gaan we uit van wat voor u belangrijk is. Een trainings- of coachingstraject wordt volledig afgestemd op uw wensen, doelen én de cultuur van uw organisatie.

Onze jarenlange ervaring heeft ons een breed palet aan kennis, interventies en werkvormen opgeleverd. En die zetten wij graag voor u in!trainingen leidinggeven   contact


Activiteiten in Marokko 

  • najaarsretraite in oktober (informatie komt later)

Open trainingen najaar 2019 (data en planning komen later)

  • Oplossingsgericht coachen
  • Motiverende gespreksvoering
  • Basis coachingsvaardigheden
  • Coaching en psychologie


Wat anderen zeggen:

"Ik heb deze training als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van Bimbola: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." 
Y. Kruis (Bimbola)

"Alleen maar positief: goede, open sfeer (altijd belangrijk!) en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." 
A. Hofman (Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." 
A. Spek (Quadrant)

© 2019 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.