Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Alle trainingen

Coaching

Trainingen anderstaligen

Nt2


 

Wat wij doen

Mensen vormen de kern van organisaties. Zij zijn de onmisbare link in de realisatie van organisatiedoelen. Communicatie is daarbij het smeermiddel. En bij communicatie kan van alles misgaan. Als er gesproken wordt over knelpunten binnen een organisatie, dan gaat het in de meeste gevallen over communicatie, of liever: over wat er niet goed gaat in de communicatie. Denk daarbij aan horkerige leidinggevenden, niet-klantvriendelijke medewerkers, onjuiste of onvolledige informatieverstrekking, conflicten op de werkvloer, interculturele misverstanden en zelfs ziekteverzuim.

Advies

Advies geven over hoe het dan wel moet? Dat is lastig van een afstand. Wij zoeken altijd naar oplossingen die '€˜passen'. En dat kunnen we niet alleen; daarvoor hebben we de hulp nodig van de betrokkenen. Zo'n advies moet immers acceptabel zijn, zodat het beter beklijft in de manier waarop medewerkers binnen en buiten de organisatie communiceren. Dat komt omdat zij het zelf (mede) hebben bedacht. Wij zijn er om gedachten 'los' te maken en processen vlot te trekken. Daar zijn we goed in; het is ons vak en we doen het met plezier. Onze manier van werken is 'oplossingsgericht' en gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten. 

Training & coaching

U wilt een medewerker, een team of een groep mensen binnen uw organisatie trainen of laten coachen? Dat kan. Wij bieden een scala aan trainingen en coachingstrajecten, alle gericht op het verbeteren van persoonlijke en/of teameffectiviteit. In de afgelopen 25 jaar hebben wij duizenden medewerkers van zowel profit als non-profit organisaties getraind/gecoacht in:

 • (interculturele) gespreksvaardigheden
 • intercultureel vakmanschap
 • zakelijk communiceren
 • taal en schriftelijke vaardigheden
 • samenwerking
 • gedragsverandering

Onze trainers en coaches zijn alle afkomstig uit verschillende vakgebieden binnen de psychologie, taal- en communicatiewetenschap. Alle beschikken over een universitaire trainersopleiding en ruime werkervaring.

Maatwerk

Wij geloven niet in standaardconcepten en -aanpakken; ieder mens, maar ook iedere organisatie is immers uniek. U kunt bij ons dan ook maatwerk verwachten, gericht op uw specifieke behoeften en wensen, of het nu gaat om advies, teamontwikkeling of individuele leertrajecten. Samen met u analyseren we de situatie. Vervolgens zoeken we samen met u naar oplossingen die 'passen'. En dat doen wij op een oplossings- en progressiegerichte manier met evidence-based methodieken.

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Activiteiten in Marokko 

 • najaarsretraite in oktober (informatie komt later)

Open trainingen najaar 2019 (data en planning komen later)

 • Oplossingsgericht coachen
 • Motiverende gespreksvoering
 • Basis coachingsvaardigheden
 • Coaching en psychologie


Wat anderen zeggen:

"Ik heb deze training als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van Bimbola: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." 
Y. Kruis (Bimbola)

"Alleen maar positief: goede, open sfeer (altijd belangrijk!) en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." 
A. Hofman (Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." 
A. Spek (Quadrant)

© 2019 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.