Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Alle trainingen

Coaching

Trainingen anderstaligen

Nt2


 

Schrijf voor je bedrijf

Heb je een eigen bedrijf? Ben je ZZP’er of wil je een eigen bedrijf gaan starten? In alle gevallen heb je een krachtige webtekst of een bedrijfsfolder nodig. Bondig, wervend en bovenal foutloos. Hoe ga je dit aanpakken? Als je het uitbesteedt, kost het je veel geld. Bovendien is uitbesteden niet altijd verstandig. Jij bent immers degene die precies weet wat er in de webtekst of folder moet staan, wie je potentiële klanten zijn en welke argumenten je moet gebruiken om hen te overtuigen. Dus waarom schrijf je je teksten niet zelf?

Resultaat

Na de training Schrijf voor je bedrijf heb je een tastbaar resultaat in handen: je eigen web- of foldertekst (geredigeerd door de trainer).

Voor wie bestemd?

ZZP’ers, startende en gevestigde ondernemers met een redelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Opzet van de training

De training omvat vier bijeenkomsten. Samen met andere ondernemers leer je hoe je wervende teksten schrijft. Daarbij werk je systematisch aan je eigen web- of foldertekst. Tussen de bijeenkomsten door krijg je huiswerkopdrachten. Op deze opdrachten krijg je een uitgebreid en deskundig commentaar van de trainer. Maar ook de medecursisten geven waardevolle feedback. Aan het eind van de training is het tekstconcept af. Dit concept wordt vervolgens door de trainer geredigeerd.

Meer informatie?

Meer informatie over deze training? Neem dan contact op met Caroline Heijmans MSc 06-28343310 of vul het contactformulier in.


Activiteiten in Marokko


Coachreis Marokko

Bootcamp Marokko


Open trainingen voorjaar 2018

Oplossingsgericht coachenWat anderen zeggen:

"Ik heb deze training als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van Bimbola: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." 
Y. Kruis (Bimbola)

"Alleen maar positief: goede, open sfeer (altijd belangrijk!) en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." 
A. Hofman (Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." 
A. Spek (Quadrant)

© 2018 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.