Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Voordelen van coaching

Voordelen

U krijgt unieke aandacht voor die aspecten waarin u zich wilt ontwikkelen. De coaching sluit aan bij uw eigen manier van leren. Bovendien kan de coaching plaatsvinden op de momenten die u uitkomen. Coaching kan overal plaatsvinden: bij u op kantoor of op het kantoor van de coach. Er zijn ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld ‘wandelend coachen’, waarbij u en uw coach gebruik maken van een natuurlijke omgeving.

Persoonlijke coaching is helemaal geënt op uw leerwensen en –doelen. Uitgangspunt is oplossingsgericht werken. Deze methodiek richt zich op het onderkennen van problemen, het verhelderen van doelen en het ‘doen wat werkt’. De grondhouding is daarbij positief: we gaan uit van de competenties waarover onze deelnemers al beschikken en de doelen die zij zichzelf stellen.

In de praktijk blijkt dat medewerkers die gecoacht worden in relatief korte tijd een enorme ontwikkeling doormaken. De effecten van die ontwikkeling zijn ook op langere termijn nog steeds merkbaar.

Het is bij persoonlijke coaching ook niet de bedoeling dat u onderuitgezakt de leerstof kunt consumeren. U wordt continu geprikkeld om verder te gaan. Daarbij hebt u wel de tijd om uw leerpunten op uw eigen manier te onderzoeken en eigen te maken. Het leerproces wordt daarbij aangestuurd door de terugkoppeling van uw successen en de punten die nog niet goed aanvoelen.

Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2022 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.