Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Advies

ATOR heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van uiteenlopende trajecten op het gebied van opleiden en ontwikkelen. Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, taal & communicatie op de werkvloer, intercultureel vakmanschap: u bent bij ons aan het goede adres. U krijgt bij ons professionele ondersteuning gebaseerd op onderzoek, kennis en ervaring. Wij kijken bij uw vragen altijd naar het door u gewenste resultaat, de factoren die dit resultaat beïnvloeden en de stappen die nodig zijn. Gedragsverandering speelt daarbij een belangrijke rol.

Wilt u meer weten over onze aanpak? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.


Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2023 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.