Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Onze missie

Met ons werk willen we een steentje bijdragen aan een inclusieve samenleving waarin een ieder - ongeacht zijn of haar achtergrond en opleidingsniveau - zich kan ontwikkelen en kan werken aan eigen geluk, gezondheid en persoonlijke effectiviteit.  

Wij helpen mensen het beste uit zichzelf naar boven te brengen - ook als het een keer niet allemaal meezit. Onze missie is dan ook mensen een beetje blijer te maken, te inspireren, hen helpen zichzelf te ontwikkelen, beter te communiceren, in beweging te komen en inzicht te krijgen in eigen sterktes. 

Daarbij hebben we de volgende uitgangspunten:

  • Wij gaan voor kwaliteit; daarbij proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden. Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Wij streven ernaar individuen en organisaties beter te laten functioneren in hun professionele en maatschappelijke omgeving. Wij doen dat door te trainen, te coachen en te adviseren.

  • In onze ontwikkeltrajecten zoeken wij voortdurend naar de juiste balans tussen de inhoudelijke kwaliteit van ons aanbod, de wensen van de deelnemers, de opdrachtgevers en de eisen vanuit de maatschappij.

  • Wij ondernemen op een maatschappelijk verantwoorde manier en duurzaamheid staat hoog op onze agenda.

  • In al onze activiteiten gaan we uit van een aantal kernwaarden.


 

Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2023 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.