Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Alle trainingen

Coaching

Trainingen anderstaligen

Nt2


 

Schrijfcoaching

Voor veel schrijvers is het lastig om een tekst te produceren die voldoet aan de eisen die de moderne lezer stelt. Ze houden - ondanks diverse schrijfrondes - twijfels over de kwaliteit van hun tekst. U kunt uw teksten aanbieden aan een professionele trainer schriftelijke vaardigheden (uw schrijfcoach). U krijgt dan op het moment dat het u uitkomt feedback op uw tekst. Aan de hand van deze feedback en de verbetertips kunt u uw tekst aanpassen. Deze verbetertips gaan bijvoorbeeld over de indeling, formulering (woordgebruik, zinsbouw), focus op het doel, lezersgerichtheid, tabellen en illustraties.

Resultaat

U komt beter voor de dag met uw tekst. U weet waar u op moet letten om met uw tekst uw doel te bereiken. U weet ook op welke punten u in de toekomst moet letten. Ontwikkelde competenties: besluitvaardigheid, lezersgerichtheid, cognitief leervermogen, probleemanalyse, schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid, tact/sensitief gedrag.

Doelgroep

Iedere schrijver die daar behoefte aan heeft, kan gebruik maken van de 'schrijfcoach'. Het maakt daarbij niet uit wat voor soort tekst de schrijver aanbiedt (brieven, rapporten, notulen). U kunt als schirjver zelf namelijk het best bepalen waarbij u nog professionele feedback nodig hebt. Tijdens de intake bepaalt u samen met uw schrijfcoach uw leerdoelen en u maakt afspraken over de manier waarop u de coaching vorm wilt geven.

Werkwijze

De coaching wordt gegeven volgens een zogenaamd strippenkaartsysteem. U neemt daarbij een strippenkaart van vijf units af. Per unit heeft u recht op 30 minuten coachingstijd (correctietijd en feedback). Afhankelijk van de lengte van uw tekst kost een coachingssessie een of meer strippen. U levert uw teksten aan per e-mail of per post. De tekst wordt, voorzien van feedback en verbetertips, binnen 3 werkdagen geretourneerd. Vervolgens neemt de coach telefonisch contact op om de verbeterpunten te bespreken.

Kosten

Wilt u een vrijblijvende offerte of meer informatie over de schrijfcoaching? Vul dan het formulier in.

 

Activiteiten in Marokko


Coachreis Marokko

Bootcamp Marokko


Open trainingen voorjaar 2018

Oplossingsgericht coachenWat anderen zeggen:

"Ik heb deze training als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van Bimbola: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." 
Y. Kruis (Bimbola)

"Alleen maar positief: goede, open sfeer (altijd belangrijk!) en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." 
A. Hofman (Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." 
A. Spek (Quadrant)

© 2018 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.