Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Wie wij zijn

ATOR is een kleinschalig, flexibel advies- & trainingsbureau, gespecialiseerd in taal en gedrag. Sinds 1987 werken wij aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Daarbij zijn wij gefascineerd door de menselijke interactie, of dat nu op de werkvloer, tussen mensen van verschillende culturele achtergronden, of tussen ondernemer en klant is. 

Samenwerken met senior-professionals

Eigenlijk is ATOR niet een bureau in de traditionele zin van het woord: het is een samenwerkingsverband van zelfstandige professionals. Senior-professionals die bewust voor het zelfstandig bestaan gekozen hebben en die hun eigen specialistische netwerk met zich meebrengen. Niet onbelangrijk als het gaat om de borging van expertise. Met enorme passie en drive doen we ons uiterste best om effectief en creatief mensen en organisaties te laten groeien. Daarbij wordt onze inzet niet beperkt tot talenten, kennis en vaardigheden die we 'in huis' hebben, maar we kunnen ook putten uit een groot netwerk, afhankelijk van de vraag uit de praktijk. Hierdoor kunnen we klein en flexibel blijven, maar tegelijkertijd groot zijn in onze dienstverlening.

Zonder grote overhead...

Samenwerken zonder grote overhead, zonder hoofdkantoor en zonder bureaucratie. Dat zorgt voor heel veel voordeel, zoals goed opgeleide en ervaren trainers, coaches en adviseurs tegen een scherpe prijsstelling - soms wel 30% onder de tarieven van de grote bureaus.

U kunt bij ons terecht voor advies, training en coaching om de communicatieve en gedragsvaardigheden van uw medewerkers, managers en professionals te versterken. Wij vertalen uw ontwikkelings- en opleidingsvragen naar betaalbare adviezen en interventies.

Onze uitgangspunten

 1. samenwerking
  Samen met de opdrachtgever werken we aan een persoonlijke aanpak met een helder resultaat. Vooral die samenwerking met de opdrachtgever is van essentieel belang; wij kunnen het immers als advies- en opleidingsbureau niet alleen. Samen geven we vorm aan de uiteindelijke uitwerking van de interventies.

 2. Persoonlijke aanpak
  Intern werken we dat uit door zo veel mogelijk de menselijke maat te hanteren. Bijvoorbeeld door onze organisatievorm: bewust niet te groot, omdat te veel mensen in een sociaal systeem niet werkt. Daarbij hebben we ook bewust gekozen voor een informele cultuur. Deze menselijke maat werkt door in de relatie met de opdrachtgever. Zo kijken wij bijvoorbeeld welke adviseur, trainer of coach het best bij de opdrachtgever past.

 3. Helderheid
  We leggen op een heldere manier verantwoording af voor het resultaat. Dit gebeurt door middel van evaluaties, nabesprekingen. Ook zorgen wij voor overzichtelijke facturen om duidelijk te laten zien wat we geleverd hebben.

 4. Kwaliteit
  Onze adviseurs, trainers en coaches leveren kwaliteit. Dat kunnen we omdat we zowel theoretisch als praktisch goed onderlegd zijn. We beschikken over een ruime ervaring met de meest uiteenlopende vraagstukken en doelgroepen. Daarnaast hebben we een sociaal- of cultuurwetenschappelijke achtergrond. Onze prestaties worden systematisch geëvalueerd. Hierdoor moeten wij ons continu als professional blijven ontwikkelen. Dit doen we door nascholing en professionaliseringsbijeenkomsten. Ook voor onszelf geldt: een leven lang leren!

Nieuws

Op 1 september aanstaande start ATOR als vanouds met groepstrainingen. Daarbij houden we ons natuurlijk aan de anderhalvemeterregel van de overheid. We werken in kleine groepen (max. 8 deelnemers).
>>Lees verder 


Wat anderen van ons zeggen:

"Ik heb de training 'Effectief leiding geven' als heel prettig ervaren. Voldoet aan de waarden van onze organisatie: prikkelend, warm, plezier, doordacht en betrouwbaar. De trainer speelt goed in op de kwaliteiten van de managers. Ik ben met heel veel plezier naar de bijeenkomsten gekomen." (Y. Kruis - Bimbola)

"Alleen maar positief: goede en open sfeer (altijd belangrijk!), en de trainer was bekwaam, betrokken en duidelijk." (A. Hofman, Reclassering Nederland)

"Ik heb de trainer ervaren als prettig en gedreven. De sfeer was veilig, respectvol en gezellig." (A. Spek, Quadrant)

© 2021 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.