Over ATOR
Producten
Voor wie?
Digitale leeromgeving
Contact

Advies

Training & opleiding

Coaching

E-learning

 

Neem contact op

Coaching

Wilt u uw persoonlijke effectiviteit en/of zakelijke vaardigheden en kwaliteiten verder ontwikkelen? Dan is coaching wellicht geschikt voor u. Bij coaching gaat het om een individueel traject, waarbij u persoonsgerichte feedback krijgt. U krijgt hierdoor greep op uw eigen leven en u komt in de rol van regisseur in plaats van toeschouwer.

Bij coaching gaat het vooral om het stellen van de juiste vragen. Die vragen moeten u prikkelen om verder te gaan met zelfonderzoek. U kijkt samen met uw coach op afstand naar uw eigen handelen, uw ideeën, uw visie, uw belemmeringen en mogelijkheden.

Tijdens de coaching maken we gebruik van allerlei interventies, bijvoorbeeld het naspelen van bepaalde situaties, vragenlijsten, tests en allerlei persoonsgerichte oefeningen. Na iedere coachingssessie krijgt u opdrachten mee om zelf verder te oefenen. De resultaten koppelt u terug tijdens de eropvolgende sessie.

De manier waarop u het ‘anders gaat aanpakken’ moet wel bij u passen. U krijgt dus geen kunstjes aangeleerd; het is de bedoeling dat u uw gedragsrepertoire uitbreidt en/of verandering aanbrengt in bestaand gedrag.

In principe kan iedere medewerker in aanmerking komen voor individuele coaching. Wel is het belangrijk dat u gemotiveerd en bereid bent om naar uzelf te kijken. 

Zelf coach worden?     contact

Meer info?

Aanpak

Voordelen

Soorten coaching

Wilt u meer informatie over coaching? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

contact


  

 

© 2022 ATOR Opleidingen - All rights reserved.    Website: Web Chemistry.